Tröttheten är ...

..monumental och så då även min ork. I fredags så fick jag en panikattack och ringde vännen O som kom ilandes från staden och höll tant sällskap . Helt plötsligt så kom det 3532 ångestdvärgar och satt sig på tvären i min strupe, det tycker jag var onödigt gjort . Det  kändes som att gå på en synes bottenfrusen sjö och helt plötsligt så brast isen och kylan och paniken slog till som en järnring över mig . Många järnringar var det . 

Han pratade ner mig till normal nivå och så lagade vi mat hop . Två små fläskläggar som jag skårade svålen på och pudrade med Persillade* , ringlade olivolja i långpannan och satte in det i 150 grader i en timma , vände på lägget och lade i åtta skalade tärnade potatisar, fyra skalade och tärnade palsternackor , en stor skalad mm kålrot och tre stora gula lökar . Vardera sort i varsin hörna av plåten , dels för att det skulle se prydligt ut och för att alla skulle få av sina favoritsorter. Olja , vitlök och örtkryddor över och till slut resten av innehållet i glöggflaskan på plåten . Efter typ en timma så var det klart . Svampsås till . O drack vin och jag vatten . vågar inte driccka alkohol när jag mår så här. 

E kom hem efter att ha varit borta ett dygn , han har träffat en flicka och är lycklig. D är fortfarande ensam, så jävla ensam . O och han pratar mycket och och O sade till mig - Jag håller det för mig själv så klart. den han berättar men han mår bättre än för bara några månader sedan . Då grät jag över det med så klart. Jag kan kanske få arbete som en gråterska i någon tragedi på teater eller opera . Ska prata med Marty eller Anders tror jag .

Lördagen var vi bjudna till min lillebror på middag . Kokt potatism stekt lax och hollandaisesås. Det var bara jag, D och U som åkte dit . En mycket trevlig ef och D pratade och skrattade massor det har resulterar att han är helt slut i dag och vill vara ifred vilket han får. 

Lillebror och svägerks är galna i fina bilar !


Visst är den fin!!! Och tii i vår ska den glittra , det gör lillebror för sin fru och dotters skull. Min till synes kaxiga bror som är den snällaste som finns !

. Jag är hela tiden så nära att börja stortjuta att jag knappt vågar prata . I morgon så ska jag träffa min läkare och diskutera medecineringen och så vill jag börja att arbeta så smått faktiskt . Har nu varit sjukskriven i två månader och vill i alla fall prova att arbeta . Kanske mår jag bättre om jag få börja känna att jag gör någon nytta i alla fall.

* En typiskbratthakrydda .


Kommentarer
Postat av: Anna

Alltså vi måste ha ett snack du å jag..jag blir hungrig varenda gång jag tittar in här..kan känna doften av maten..doft hallucinationer bådar inte gott ;) ...

Tycker D verkar vara en prat och promenad partner åt mig...kram på dig..bra att få ur sig en massa skit..en del vänner är kanon på det området...

2009-01-19 @ 08:45:13
Postat av: Åsa

Du beskriver dina dagar med en såå rolig självdistans och en grym närvaro, det är aldrig kul när dvärgarna är så många.. kram från landsbygden!

2009-01-19 @ 12:05:47
Postat av: Mimmi



Känns bra för mig när du skriver att du vill provjobba - och jag antar att det gör det för dig med när du känner så.



Ha en bra dag!!

2009-01-19 @ 13:37:40
URL: http://mymim.blogg.se/
Postat av: Ninde

Håller tummarna för att du får må bättre! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0