Är jag intill döden trött...


..ganska trött, mycket trött , sjuk och trött och ledsen. Lång var vägen , som jag nött , ingen liten vän jag mött. Jag är trött. 

Eftersom det känns som att...

.

..ord är slut så blir det bilder . Den traditionella adventsstaken.Glöggen...


Studie av feppel i mossan . Har alltid funnits där .


..åsså scrappingen dårå .


...
...Servettstället

Och det bästa av allt! Min muminkalender!!!


Orden är slut. Jag är trött som fn

Bättre...


..kan det fan inte sägas!

Jag har tittat ...

..mig igenon hela Gudfadern boxen . Helt fantastisk ! Jag är kär i Al Pacino . Sen så har jag scrappat julkort i massor , så skoj att jag känne rmig syndig. En del av korten är så vackra att jag inte vill ge bort dem . Så vad gör ni ? 

Låt den rätte komma in...

...såg vi igår . Ptja...jag är lite besviken. den kändes rumphuggen . Jag satt och längtade efter badhuscenen. Hämndfreak som jag då är . Men den var för tam . Hela filmen var tam . Oerhört vackert fimad och barnen som spelade Oscar och Eli gjorde en strålande insats liksom Per Ragnar . Scenen då den vita stora pudeln lugnt betraktar när Per Ragnar tömmer sitt offer på blod var vacker i all sin absurditet . Har du inte läst boken så se den men om du som jag gillade boken så tycker jag att du kanske ska hålla dig till boken. Dårå. 

Sverker for President!

Glodde lite på Plus och såg Sverker Olofsson läxa upp bruttan från Elgiganten . I do löööööööv Sverker . Vill ha honom som Pappa . Förövrigt så har jag slagit rekord i dag genom att gråta diskret i tre timmar . Finns det månne  OS i diskret gråtande ? I så fall vinner jag guld. 

Lyst till tröst..


Jag och världens bästa Malo* var i Täby centrum .Alla dessa skor ropade på mig .


.....varför har jag inte omättligt med pengar?? 

Tog ett glamkort här hemma som tröst .

Malo räddade som vanligt dagen .Min älskade bästa vän!! Hon är en ängel. vi gråter, skrattar och flamsar ihop. Allt på samma dag. 

Hon har varit min bästa vän i osannolika 46 år . Det ni!! Är hon snygg eller är hon snygg? Och GuccIkassen var till miiiiiiiiiiiig !! 50ärspresenten jue. 

 

Jag är ledsen..

..igen . Fan vad jag avskyr mitt jävla jojohumör . Ska det vara så här ?? Va? vA? Det vore ju tacknämligt om jag var snyggt avmagrad ( typ Posh Beckham ) istället för att se ut som ett Vietnamesiskt hängbuksvin . Orättvisa är bara förnamnet. 

Jag har lovat äldste sonen i en hel vecka!! Att vi ska baka blåbärsmuffins , det är ju inte direkt apfelstrudel för 2456532 personer det handlar om utan muffins. Men jag har inga krafter . Känne rmig som en gammal läfsa. 

Teatern ja...

..pjäsen var bra . Den handlade om fyra ungdomar som tar över sin lärares pjäs " Ett drömspel " . Rappt, roligt och klart annorlunda mot det som jag brukar se på teater. 

Innan vi gick in så träffade jag en bekant till min mamma som är snorkigheten personfierad . Hon var så snorkig på vår 0808 fest och så även mot mig när jag stod och pratade med henne. Jajajaja..även hon kommer att ligga i blöjor en dag  Tänker anonymt skicka henne ett x at Magdalena Ribbings " Nya etikettboken " köper nog upp ett gäng .Många som behöver den boken. Enligt min åsikt . 

Let it snow.....let it snow. Jag är så barnslig att jag blir lycklig över snön, blir lugn i kroppen av snö ..och att klimatförändringen inte är helt kajko. Ska upp på vinden i dag och plocka fram julgrejjerna och VRÅLPYNTA . I do löööve christmas.

Annars så sover jag dåligt igen .Total ogala .

Den här granen ropar på mig . Jag måste ju för fan ha en råååååsa gran! Alla i familjen hostar och snurvlar * så jag ska koka thaisoppa till i kväll med en  massa ingefära, vitlök, kokosmjölk, röööööö curry   och lime i . Kyckling, grönsaker och risflakes i . Onödigt god. Vad äter ni till middag  i dag?

*Felstavat med flit och vinterbilden är snodd från Wikipedia .

Men hej...

....vad förkyld jag bleev då . Megaförkylningen Fredrik typ. När jag nös för miljonte gången så fick jag en muskelsträckning mellan skulderbladen . Det kallar jag att nysa!!

Min nygamla stil gör att jag mår bättre. Nu är det ursäktat färdigt. Ja, om jag verkligen har gjort något fel så kommer jag att be om ursäkt . Annars icke!!!!!!!! Nästa gång någon säger till mig *" Men du kan vara hemslt elak " så ska jag inte titta ner i bordet och mumla utan citera Häxan Surtant " Åh, tycker du verkligen det? Det var verkligen rart sagt av dig " Sådetså.

I december så ska jag på maskerad och jag har funderat mig gråhårig över vad jag ska klä ut mig till . En kinky sköterska ? I sjuksköterskeklänning . liten hätta , vita stayups och lapp för ögat ** ?  Booooooooriiiiiiiing för att citera Homer . Eller En Bestämd Madame? Svart kjol, korsett, långa handskar , höga klackar , hög hatt och ridspö?? Och se ut som alla andra gånger?? Boooooooriiiiiiiing . Så jag ska vara Dame Edna . Har beställt rååsa peruk och enorma råååsa glittriga glasögonbågar .  Sen så är det bara att använda min samurajvassa tunga . Det ska bli skoj. Varför ska jag vara snäll?? Va? Va??

Det toksnöar ute och det är underbart .Jag är så barnslig så den första snön gläder mig så. Bekymrar mig mest för sonen som arbetar ute och kanske t o m är på hala tak. 

Mamsen har varit i Finland och köpt en Muminduschdraperi till oss . Jag älskar Mumin så jag blev så glad!

Nu ska jag svara på alla vänliga kommentarer .

* Som då sades under en middag .Inte mycket fint sätt där inte ..
** Ja, ni vet ur Kill Bill .

Fem gånger...

..Gud var värd en resa till Skärholmen. En Fantastisk pjäs . Se den!!! Reecension kommer i morgon. Träffade Darling Monika på bussen. Vill adoptera henne . Har ju ingen storasyrra .

När jag vi kom hem så sade yngste sonen med darrig stämma att han var så hungrig att han mådde illa . Som om jag hade släpat kyl. frys och skafferis med till teatern. Dårå. 

Men alltså...

..jag och D ska på teater i dag på stadsteaterns om har föreställningar i Skärholmen.SKÄRHOLMEN! Vi kunde lika gärna åka till Skåne. Säder om slussen är läskigt tycker jag. Ska ta matsäck med mig . 

Jag älska rju listor så här kommer en som jag hittade hos Jerry

Är du döpt efter någon?
Jepp..efter min mormor som var en starks kvinna med en vass tunga och ett varmt hjärta. Sämre förebilder kan man ju ha.

Vad äter du helst till lunch?
Men det är väl ändå olika dag för dag? Jag är förtjust ii pasta men det är för mycket kolhydrater så jag äter soppa eller en sallad.

Har du barn?
Ja, två stycken. Mitt hjärtas fröjd och ögons glädje.

Om du var någon annan . skulle du vara vän med dig i dag?
Nej, inte om jag får höra skitsnacket om mig som på något mirakulöst sätt alltid landar i mitt öra eller det som skrivs till mig och hur jobbig jag är. Orka liksom

Är du väldigt sarkastisk?
Nej, jag är elak .

Har du kvar dina tonsiller?
Näe , de blev bortopeerade när jag var fjorton år.

Skulle du hoppa bungyjump?
Aldrig!!

Vilka är dina favortiflingor?
Vanliga hederliga cornflakes faktiskt.

Knyter du upp dina skosnören?
Ja, jag är rädd om mina skor så det gör jag.

Är du stark nog att stå ut med dig själv?
Ja, uppenbarligen.

Vilken är din favoritglass?
Jag tycker inte om glass. Anser att det är barnmat.

Vad är det första du lägger märke till?
Ögonen och rösten . Gälla röster ger mig migrän.

Rött eller rosa?
Inte helt otippat rosa .

Vad är det sämsta med dig ?'
Att jag tar åt mig och blir jävligt ledsen när någon säger elaka saker till mig . Och att jag är så långsint.

Vem strular du mest med?
Mig själv. Jag är en besvärlig person har jag fått veta .

Vad drömde du i natt?
Att jag dödade, händer ofta i mina drömmar . Det känns bra.

Har du någon speciell talang?
Ja, förutom att jag är bra på att laga mat så är jag konstnärligt lagd. 

Vad tititade du senast på TV ?
Dobibo. Jag är gammal och tycker att de roligt.

Vilket är ditt favoritljud?
Havet. 

Rolling Stones eller Beatles?
Beatles så klart!!

Dagens Lyxproblem

Estrellas chips salt and vineger smakar inte som de i England. Jag är djupt besviken .

Tack ..men Nej Tack

Julbord . Massa löst folk som petar i maten och glufsar i sig enorma portioner . Det får mig att må illa. 

Julmarknader *. Det regnar. Det är en helvetes massa människor, otäcka barn som  bläser i flärpor och glufsar i sig sockervadd . Stackars barn som tvingas stå vid loppisbord och sälja gamla avskavda MC Donalds leksaker och sina mammors avlagda hästböcker ,vindögda tanter som säljer små fula tovadetomtejävlar , tjockmagade glöggfryntliga gubbar som säljer glödristade dörrskyltar som det står " Hem ljuva hem " Eller " Välkommen " på Gör en som det står "Dra åt helvete " eller " Gå upp i rök " på och jag köper dem .

Ordet tjej. Jag umgås gärna med mina kvinnliga vänner vilket jag inte längre har eftersom alla avskyr mig . Ordet tjej är så 60-tal MaryQuant sminkade ögon, korta frisyrer eller massa löshår , korta klänningar och plaststövlar och alla twistar. Så passe!!

Glögghajpen. Blossa duger till mig . 

Baginboxtanter . Patetiskt.

Men jag är inten julhatare. Tvärtom så är jag julfreak men på mitt sätt.!!

Och en ska till..var någonstans än i min egen blogg får jag vara ilsken ? Jag är vrålarg nu när sorgen och känslan att inte duga har lagt sig. 

* Här åsyftas den vidriga håla som jag bor i .

Tisdag och töntigheter

Jorå....jag testade yoga och höll på att bli vansinnig av att jag skulle sitta i lotsställning ( funkade så där, är gammal och stel ) i ÅTTA minuter och bara glo , det kliade i hela kroppen och jag blev supestressad men stod ut och fullföljde det . Det tog en timma och jag blev helt slut av det och somnade som en klubbad oxe .Jag som trodde att jag skulle bli pigg??

Drack grönt the när jag vaknade , åt saltås goda rågbröd med kryddost och tomater till min extremt sena frukost och försökte le milt det gick åt helvete.

Men bättre att jag är arg än ledsen det senare gör att jag blir så sänkt , Ilska är konstruktivt . Nu så har jag gråtit , varit besviken och ältat färdigt . Personen ifråga finns i perferin och säga att man stänger av och ständigt återkomme till ämnet betyder väl inte att man stängt av. Ellur? Jag har ru själv sagt så och ältat .Älta är inte bra . Dysfunktionella personen är det sista som jag behöver i min närmsta krets. Tack och hejdå. 

Dygnsrytmen är helt kajko efter detta ständiga dygnsvändande så jag somnade halvfem i morse men med Bangs memoarer i hampan så gjorde det ingenting. 

Jag tog bort det senaste stycket för jag skulle ju sluta älta....och gå vidare. Det är ett riktigt jävla busväder ute och jag tycker synd om min son som jobbar ute hela dagen .Måndagsilska.

Jag tittade av misstag på programmet på TV4 brölloppsfjanterier eller vad det heter . Paren har varit gifta i x antal år och har fettat till sig och martyrat på . Alla kvinnor har växt ur sina svinfula jävla brudklänningar och så ska de gå ner på två månader . Den senaste borde ha hunnit operera näsan med för den var så stor att alla runtomkring fladdrade omkull i vinddraget då hän vände på huvudet . Programmet slutar att de står i sina fjantiga kläder och förnyar sina löften och jag kaskadkräks i papperskorgen. Åh, vad jag avskyr människor.

Hemma hos mig halv åtta hade varit skoj och inte den fjantiga speakerrösten . Jag blir så irriterad att jag nästan svimmar. Jag avskyr människor.

De som daltar med sIg själva avskyr jag med. Minsta födelsemärke är  enorma maligna melanon . Vik hädan!!

Superegon som bara pratar om sig själva hela tiden utan att märka att de runtomkring har 1 . Hängt sig .2. Skjutit sig själva 3. Hoppat ut genom fönstren i ren desperation .  Försvinn !!!

Teraupefter avskyr jag med. Den senaste och verkligen den sista märkte inte hur djupt olycklig jag var för jag bara skojade . Hon skrattade hela tiden. Verkligen proffsigt.

De som anser sig vara för fina att umgås med mig kan gå och dränka sig. 

Jag gjorde ett nytt test och nu var jag 87% ond. Det känns förträffligt. 

Har roat mig idag genom att spela yogavideon supersnabbt. Såg jävligt roligt ut. I morgon ska jag yoga med . Om jag inte dör av ilska i natt. 

Det lönar sig inte att ...

..vara snäll.

Jag vete fan vad det är med mig nuförtiden jag letade på you tube och hittade " Do they know its christmas " och när Bono tar i så började jag att  niagarafallstjuta , tio minuter innan jag ska måla mig och iväg på familjemiddag .Har ni försökt måla ett par genomvåta ögonfransar ? Inte funkar det det är som att försöka schamponera en gås. Uppfinn en mascara som fastnar på tårvåta fransar .En strålande affärside om ni fråga rmig .

Gåsamiddag med goaste bröderna med familj. Mamsen lagom stirrig bad mig tranchera gås vilket jag givetvis gjorde i snygga skivor. Vi skålar alla i skumpa * och mamsen berättar att vi ska få med oss gåsflott med hem** Varvid svägerskan C utbrister -Fy fan vad äckligt sen så gnäller hon hela middagem. Gåsen var för rosa *** såsen för tunn potatisen för vattnig, ölet för öligt .Jag fick behärska mig för att inte slå henne i skallen . Vår mamma hade slitit som fan för att göra denna fantastisk middag till oss alla .Jag försöker förstå henne ,Hennes mamma dog när hon var arton och hon hade en jävlig uppväxt . Jag vet det men jag är lite trött på ohyfsade dysfunktionella människor . Vet ni ingen levande hut!!!

Bror J berättade att styvgubben fått en pacemaker inopererad och snäll eller snarare infantil intill vårdintygets gräns  som jag är så ringer jag för att höra hur det är med honom. Pratar först med hans fru och vi är civilicerade och så gubben då...som fortsätter att gaffla om situatuoner då jag inte ens är inblandad . Jag frågat flera gånger var jag kommer in i bilden och han bara maler på. Hoppas att han blir överkörd av en ångvält så de kan skicka in honom genom brevlådan., 


Ledsen ?? Det är bara förnamnet . Jag går in i badrummet och gråter med vattenkranen på för full styrka så att ingen ska höra hur mycket jag gråter. Sen så är jag rödögd, trött och ledsen resten av kvällen. Total ogala. 

*Bilförare fick äppeljuice
**Kostar hur mycket som helst på Östermalmamshallen
*** Hallå! Jag trancherade den och vet att den var perfekt.

Bloggandet..

..går på halvfart . Jag är trött och deppad just nu .Nattarbetet sliter på mig och endast de som arbetar natt förstår hur seg man faktiskt blir . När jag går av ett pass så sover jag ungefär fyra timmar och oftast så har jag inte kunnat sova innan så det kan handla om att vara vaken i 24 timmar så även dagen efter går jag i en dimma av trötthet  Jag blir trött på dumma kommentarer av de som inte förstår. Håll käften!!
oggla på henne det var en rivig dam. Ok...

..det är fritt fram nu. Jag stänger av kommentarerna om de blir förjävliga .
Puss.

Matmässa...

.

....500 pix senare . Men vi köpte strutskorvar, öländsk ost, fin choklad, dumplings,kräftrumpor, charkpåse .Lallersteds goda bearnaisesås och tre tårtor. Tiddelipom

Och nu det sista läsenordsfria inlägget

Nu kan jag hädanefter skriva som jag vill och behöver inte vara orolig för att bli påhoppad ., 

Dunster village som då jag inte var och såg men Darling Gunilla var där och tog korten .


Ett rååååsa hus så klart. Me like !


Givetvis så fanns det ett slott !!!

Det finns inte en skämskudde ..

..stor nog att gömma sig bakom när man tittat på Bonde söker fru. Jag stod ut i tio minuter. Jisses,,tittar människor på det ?? Betydligt roligare var det att titta på matlagningsprogrammet innan då den tunnläppade hemkunskapslärarinnan som HATADE Jolanta som i mitt tycke var en fräsig böna. Sexig , rolig och livsbejakande . Gp Jolana!!

Var och handlade nyttigt käk eftersom jag lyckades med att gå upp ett kilo i England . Godis, chips, vin , engelskt bacon, baked beans , stekt ägg , massor med rostat bröd och marmelad . Framför mig stod en gubbe i övre medelåldern och kläckte ut sig roligheter såsom -Ja, kvinnor kan aldrig ta det lugnt ( när en kvinna knappade in sin pinkod för fort ) och ja, då kommer jag i kväll då kassörskan sa -Jag är öppen för alla möjlgheter när gubben ville ta ut pengar . Jag ville döda honom . Omedelbart. 

Allt har ett slut...

..så även denna semester . 

I väntan på taxin . A foggy foggy som synes och oerhört charmig telefonledning .

 

Vi hann inte med så mycket shopping utan var en snabbis inne på Canary Wharf * där jag hittade filmen som gjorde mig  

så glad ** 


Men liite shopping blev det .Engelsk choklad , Pimms, god chips *** marmelad från Fortum and Mason och senap från Dunster .

 

Bye bye Lundun och tack världens bästa Johan för att du inviterade oss till en fantastisk helg!! **** i,m gonna miss ya!!

*Undergrundstation och köpcentrum

**Jag var glad hela semsern . 

**Beatlesfantast jue. 

***Chipsen snodde jag med mig från festen 

**** Felstavningen är avsiktlig. 
.

Jag är ledsen..

..över människors oginhet så jag lösenordsskyddar den här bloggen f r o m i morgon. Jag delar ut lösen om ni mailar och om ni berättar vilka ni är . Gamla godingar får lösen automatiskt !

maila till tatianasthlm@hotmail.com 

England belongs to me ! Del fyra

Söndagen var det seeeen frukost då alla var lovligt sega .Men glada!! Nu kommer bilder i en salig röra ( jag är rörig i huvudet i dag ) 

Elias skalar potatis och Solveig delar dem i lämpliga delar .


Linus flickvän från NZ * Linus och Pelle förbereder maten .Det fanns två öppna spisar att värma sig vid. Så Engelska att jag bara baxnade. Sovrummet hade råååsa tapeter ! Tack Johan som visste vad gamla moster tycker om !

Det bästa med resan var i princip allt. Alla fantastiska människor!!! miljön, Herrgården , att Daniel var så glad och bubblade Engelska med alla .att min engelska var bättre än vad jag trodde och känslan att jag borde bo på en Herrgård . Kellys pappa kallade mig för " The lady of the house " Så..vad väntar jag på ? 
Det sämsta var att vara tvungen att åka hem igen !!!!

* Jag konverserade henne artigt på Engelska tills jag förstod att hon kunde svenska. Dårå .

England belongs to me ! Del tre

Frukost för fyrtio personer flöt på alldeles utmärkt då det var ett jättekök och alla droppade in vid olika tider och gjorde sin egen frukost En råååååsa matsal! Vad kan man mer begära ?? 


 
Ännu en underbar utsiktsbild . Om ni  så önskar kan ni sjunga " A green green grass at home "  när denna bild visas .

Under lördagen så var de fria aktiviteter vilket för min del bestod av att gå runt och glo , klappa hästar och fundera ut i vilket hus jag skulle flytta in i . En del åkte till Dunster och bilder därifrån kommer när Ellas orkar tömma sin kamera .Dårå .

På kvällen så var alla så fint upklädda i smoking, kostym och vackra känningar . Vi åt Englesk mat , drack en jävla massa alkohol , pratade och hade a jolly good time. Det var ungefär vid den här tidpunkten som jag började bubbla loss på Engelska . 

Det löstes mordgåtor  Andy dog en mycket dramtisk dööd Helena * Henrik och Elias** var med i pjäsen de med . Vi barminglade , sjöng Karaole ( inte jag dårå )  Andy var som synes snyggast av alla ( grötkokaren)  Svägerskan S och Kellys pappa sjöng och vi sjöng med för att förstärka det hela . 
Daniel och Uffe tittar på när Elias spelar Butlern .


Mer Murder Mystery spelande .


Grabsen kopplade av med pingis och Biljard ( Daniel i svart skinnrock var en hejjare på Biljard ) 


Kussarna slackade i soffan . Födelsedagsbarnet och Linus sjöng Karaoke.Det lät så dääääär .

En fantastisk lördagskväll som för min del slutade vid tvåsnåret då jag tog av mig de högklackade skorna och kröp ner i den iskalla sängen där mannen redan sov sedan flera timmar. hörde hur sönerna smög in och lade sig vid fyra tiden .

Forts följer..

* Har tagit alla bra bilder , det är kusin Eriks alldeles förtjusande flickvän. En riktig pingla och en klok själsfrände. 
** Han var mördaren. Min son!!!
England belongs to me ! Del två

Utsikten från en av de fönster som vi hade i vårt sovrum ( det var då som jag bestämde mig för att stanna kvar ) . Rummen som förövrigt var ISKALLA och heltäckningsmattsbelagda korridorer där lamporna tändes då man gick förbi . Lite Shiningkänsla , väntade mig bara att få se tvillingflickorna . 
En lite nätt matsal med plats för ett fyrtiotal personer . 
Andy lagar skotsk  gröt i köket ( mycket god ) en mycket trevlig engelsman !

Coolaste havregrynspaketet någonsin ( står nu hemma i mitt kök ) 
Den stora förpackningen med thepåsar och mjölk . Väldigt engelskt . 
När vi satt och åt frukost så kom Kelly * och red förbi. Så engelskt att jag bara dånade . 

Kelly tränsar av sin mycket bångstyriga häst . Jag älskade brunnen för hästarna som då var inomhus . 
Den här vackra hästen posade vänligt när jag fotade . Vi umgicks en hel del under dagen ( ja, jag är hästtokig ) 
* Jubilarens underbara sambo 

England belongs to me !

Tillbaka efter fyra fantastiska omtumlande och underbara dygn i England så ska jag försöka samla alla minnen och tankar i ett gyllne skrin. 

Dag 1 .
Vi vaknade ( nähä?) kl fem! Alltså funf, five , cinque,cinq . och hasade upp för vidarefärd mot Arlanda där vi träffade Pelle * och Gunilla **som då också skulle som  den uppmärksamma läsaren säkert förstod ändå. Att flyga är ingen hit men när jag väl är uppe i luften så är det ok men så långtråkigt .

Heathrow är megastort och det tog en evighet  att ta sig till undergrunden 

mittemot mig så satt en indisk dam som var gigantisk inte tjock ( ja, inte direkt anorektisk ) men lång och stor och hade mängder med blingbling på sig , hade kunnat extraknäcka som julgran utanför Harrods . Vi tappade bort Daniel på tunnelbanan och jag fick panik. Så klart . Men han tog sig till den plats hann skulle och jag var förbannad att han inte inväntade sin bror och var just i den stunden glad åt att han inte åkte i samma bil som mig . Elias skickade sms när alla satt i bilen och jag kunde slappna av. Lovely Linus lotsade oss genom underbara London och jag såg minst åtta hus som jag ville bo i. Mycket flyttande blir det . 

Linus körde och vi andra sov tills det var dags att stanna på en vägkrog då jag givetvis köpte en smörgås med ägg och vattenkrasse. Jag var ju i England !
Mannen i kassan sa " helloladsareyoufellingfine ? " Väldigt engelskt dårå.  

Den Engelska Landsbygden var svindlande vacker . Hem till Gården X 23 . Dunster var en otroligt söt by och alla andra byar som vi åkte igen. kullerstensgator , rosa hus med halmtak och pubar där de stod och tog en pint . Framma på¨herrgården så sa en av tjänsteänglarna  " Would yoi like a nice cup of the ? " Exakt som det ska vara . 


Jag skulle kunna vänja mig vid att bo så här....och fortsättning följer senare . Massor med bilder !

* Jubilarens pappa 
** Jubilarens pappas förtjusande fru


RSS 2.0