Nåväl...

..gårdagen var en bra dag. Åkte in till staden för att träffa M . På bussen så träffade jag D och S  från jobbetsom frågade när jag skulle komma tillbaka och att de saknade mig mycket . Jag kände tårarna brände bakom ögonlocken för att de var så rara . M och jag på Thelins som de renoverat till det sämre. Hela den kitschiga inredningen är borta och den är numera sober och minimalistisk. Oerhört trist . Jag och M kaffade och pratade i två timmar om livet och om sorg. Han är fin M .Lugn och sansad och då blir jag också lugn. Bussen hem och trött med denna jävla ständiga värk i kroppen. Den tär på mig . Träffade min nattis Mackan som även han berättade att han saknade mig oerhört mycket , höll på att börja tjuta igen. 

Hemma väntade en överlycklig son. I början av Dec så hade han efter tjat från mig besökt läkare för att kolla upp sina värkande handleder , han fick värk redan vid lunchtid och då av att bara skära maten ( han jobbade som plåtis ) .Han fick intyg av läkaren och skickade iväg det och fick igår besked att han inte skulle göra lumpen. Han var både glad och lite ..snopen. Jag blev glad eftersom jag och mina barn är så tajta, får behålla honom hemma ett liitet tag till . Snart flyttar de . Mina älskade barn. 

Men jag sover fortfarande inte trots att jag är så trött att jag snart faller ihop. 

Kommentarer
Postat av: Ninde

Sober och minimalistisk? Hm.. Var ett tag sen jag var där tror jag. Synd om det inte blev snyggt efter renoveringen.. :(

Postat av: åsa

Ja, du ser att du är saknad och det tvivlar jag inte på en sekund!

Hoppas att du mår lite bättre och att du är rädd om dig.

Ha dé!/Kra,

2009-01-09 @ 17:52:06
URL: http://tantraffas.blogg.se/
Postat av: //SoP

- måste kännas skönt att slippa skicka honom till Boden-

2009-01-11 @ 06:20:51
URL: http://sisterofpain.blogg.se/
Postat av: Tania

Ninde

Ja, du skulle inte känna igen dig!

Åsa

Du skriver alltid så vänliga ord. Gissa om de värmer!

Kram

SoP

Ja. det känns väldigt bra!

2009-01-12 @ 12:51:10
URL: http://lyxpiraya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0