Men hej...

....vad förkyld jag bleev då . Megaförkylningen Fredrik typ. När jag nös för miljonte gången så fick jag en muskelsträckning mellan skulderbladen . Det kallar jag att nysa!!

Min nygamla stil gör att jag mår bättre. Nu är det ursäktat färdigt. Ja, om jag verkligen har gjort något fel så kommer jag att be om ursäkt . Annars icke!!!!!!!! Nästa gång någon säger till mig *" Men du kan vara hemslt elak " så ska jag inte titta ner i bordet och mumla utan citera Häxan Surtant " Åh, tycker du verkligen det? Det var verkligen rart sagt av dig " Sådetså.

I december så ska jag på maskerad och jag har funderat mig gråhårig över vad jag ska klä ut mig till . En kinky sköterska ? I sjuksköterskeklänning . liten hätta , vita stayups och lapp för ögat ** ?  Booooooooriiiiiiiing för att citera Homer . Eller En Bestämd Madame? Svart kjol, korsett, långa handskar , höga klackar , hög hatt och ridspö?? Och se ut som alla andra gånger?? Boooooooriiiiiiiing . Så jag ska vara Dame Edna . Har beställt rååsa peruk och enorma råååsa glittriga glasögonbågar .  Sen så är det bara att använda min samurajvassa tunga . Det ska bli skoj. Varför ska jag vara snäll?? Va? Va??

Det toksnöar ute och det är underbart .Jag är så barnslig så den första snön gläder mig så. Bekymrar mig mest för sonen som arbetar ute och kanske t o m är på hala tak. 

Mamsen har varit i Finland och köpt en Muminduschdraperi till oss . Jag älskar Mumin så jag blev så glad!

Nu ska jag svara på alla vänliga kommentarer .

* Som då sades under en middag .Inte mycket fint sätt där inte ..
** Ja, ni vet ur Kill Bill .

Kommentarer
Postat av: Pyret

Häxan Surtant är ju underbar!!!

2008-11-24 @ 11:58:31
URL: http://litenpyret.wordpress.com
Postat av: Tania

Pyret

Häxan surtant är bäst!

2008-11-25 @ 08:57:05
URL: http://lyxpiraya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0