Ruby Tuesday...

..håller fortfarande . Frågan är om jag gör det . Håller alltså. Tveksamt. Men Stones har gått varm här En ung Mick Jagger hade gärna fått gått varm här . Om jag hade orkat alltså. 

Var och handlade och ville bara DÖÖÖÖDA alla fula människor i min närhet . Pang bara . Men de två pojkarna som sjöng " Hejsan hoppsan falleralala på Juleafton ska varenda unge vara glad " omochomigen fick mig att le . Barnens pappa bet ihop kinderna så hårt att det sprutade tandsflisor. Lagom åt honom .

Har kollat på fetischklubbs bilder och retat ihjäl mig på alla spelande tungor på alla bilder . Ska det vara kinky ?? Va? Va? Men Elva och Sagobarn är så vackra att de borde få böta. Dårå.

Var till Sörmland igår och hälsade på min forna arbetskmrat ( hon har sveriges snyggaste kindben )  som bjöd på god soppa och creme caramell . Så gott ! Vi fick julklappar ! Sen så är jag kär i hennes hund Gibson .Tänkte smuggla med mig honom hem .

Åtta jävla maskiner med kläderlakanhanddukarochfan .  har jag tvättat . Hat . Kycklingen ligger i marinad , snart kommer den yngste hem blöt efter en dag med utejobb. Min bebis.

Jag tittade mig igenom Gudfadern boxen i helgen och tänker banne mig se den igen . Har druckit en liter Coca-cola zero och är helt stissad. Funderar på att baka saffransbullar med vaniljgrop i . Avskyr lussekatter .  

Men alltså...ska jag alltid vara så här trött ?? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0