Hudvård

De här produkterna använder jag morgon och kväll . Inte i den ordningen så klart men mindator hatar mig i dag och jag orkar inte bråka med den. Vad använder ni i ansiktet?? 

Kommentarer
Postat av: Pyret

Jag använder Decléors pryttlar. Har en rengöringskräm från Mary Kay också. Min absoluta favorit är Estée Lauder men den är så förbaskat dyr!!!

2008-09-15 @ 16:18:43
URL: http://litenpyret.wordpress.com
Postat av: Tania

Pyret

Är inte Decloers prylar svindyra?

2008-09-16 @ 07:43:51
URL: http://fruhattigen.blogg.se/
Postat av: Annelie

Jag är inte fullt så glammig i det här fallet längre utan använder Oliva rengöringsmousse och l300 ansiktskräm från Apoteket.Bra och rejäla produkter. Förr använde jag Dermalogicas grejer men det bidde för dyrt

2008-09-16 @ 11:55:09
Postat av: Malle

Rengöringen Caolface från Lush, ansiktsvatten från Lush och just nu fuktcreme från Lush och ett nattserum med alger från Daniel Jouvance....o-flashigt jag vet ;)

-min hy har nämligen ballat ur och bestämt sig för att numera inte tåla Chanel, Estee Lauder eller Lancome....och min Chanels Hydramax-creme är numera tuttkräm ;) suck Har förr använt rengöring från Shiseido och tänkte prova en sån igen med lite annat snällt, har bara inte riktigt engagerat sig sedan mitt nylle plötsligt sa nej till min storfavorit i antirynkserumet Estee Lauder Perfectionist CP+ arg på mitt nylle Tål dock ff underlagscremen från både Chanel o Lancome muttrar

Ögonvreme från Lancome för oss 35 år...men den värker. Får bli nagelbandscreme. dubbelsuck



Pyret: köp från www.strawberrynet.com ;)

BILLIGT!!! och fraktfritt.

2008-09-16 @ 14:30:35
URL: http://metallmalin.blogg.se/
Postat av: Anneli

Duschtvål, vichy ansiktstvätt (om jag känt mig nödgad att ha nåt "riktigt" hemma), eller handtvål och närmaste body lotion efteråt. Har en parfymfri ansiktskräm från apoteket jag använder ibland också. Mitt ansikte mår jättebra.

2008-09-18 @ 14:45:30
URL: http://ungtant.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0